Elérhetőség

E-mail: office@hanulfullton.ro

Telefon:

  • + 40-264-484748
  • + 40-264-484748
  • + 40-728-333322 (mobil)

 

Teljes név*

E-mail cím*

Tárgy

Üzenet*


Elfogadom az adataim feldolgozását a GDPR szabványai szerint.

Input this code: captcha

"Avram Iancu" Nemzetközi Repülőtérről:
Személygépkocsival: a repülőteret elhagyva forduljon jobbra a Traian Vuia utcára. Folytassa útját az Aurel Vlaicu, majd a 21 December 1989 úton. Az Avram Iancu-térre érve forduljon jobbra a második jelzőlámpánál, a vasúti pályaudvar (Gara) irányába. A Mihai Viteazu-téren áthaladva (McDonalds) haladjon tovább előre. A híd után folytassa útját egyenesen a Decebal útcán. A szálloda az utca jobb oldalán található kb. 100 m múlva. Parkolás a Decebal és a kornyező utcákon lehetséges.
Tömegközlekedési eszközzel: szálljon fel az 5. számu trollibuszra a reptér buszmegállójában a vasúti pályaudvar (P-ta Garii) iranyaba. Szálljon le a Closca megállóban (14 megálló), a sarkon forduljon jobbra a Closca utcára. A második útkereszteződésnél forduljon balra a Decebal utcára. A szálloda 25 m-en belül a jobb oldalon helyezkedik el. Menetidő: 40 p. Ár: 2 lej/fő.
Taxival a menetidő 25-30 perc. Az ár kb. 25-35 lej.

https://goo.gl/maps/q5YuEkEpytv

A város főteréről:
A város főteréről (P-ta Unirii) - viszonyitási pont a templomtorony. A Szent Mihaly templomtól tartsunk balra, a központi sétány irányába, majd haladjunk előre a Memorandumului utca felé. A legelső buszmegállóban (Memorandumului Sud) szálljunk fel a 9-es autobuszra. A második megállóban (Closca) szálljunk le, majd a sarok után forduljunk jobbra a Closca utcára. Haladjunk egyenesen és a második útk. forduljunk balra a Decebal utcára. A szálloda az út jobb oldalán található 22-24 szám alatt. Menetidő 10 p. Ár 2 lej/fő.

https://goo.gl/maps/Kq5bR8uuzFv

A vasúti pályudvarról:
Tömegközlekedési eszközzel: A P-ta Garii Nou megállóban szálljon fel a 101 villamosra. Az első megállóban (Closca) hagyja el a villamost, majd keljen át a főúton. A sarkon levo bisztró után forduljon jobbra a Closca utcára, majd haladjon előre. A második útk. forduljon balra a Decebal utcára. A szálloda az út jobb oldalan található 22-24 szám alatt. Menetidő 10 perc. Ár 2 lej/fő.

https://goo.gl/maps/XsDk9bPggDy